Vineri, 20 martie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Ziua porților deschise la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie, Educație Fizică și Sport

 

 

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat, în parteneriat cu SC Ascent Group Srl vineri, 20 martie 2015, cu începere de la ora 12:00 evenimentul „Ziua porților deschise la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie, Educație Fizică și Sport” în cadrul proiectului „O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul a fost adresat elevilor și studenților care doresc să cunoască și să se familiarizeze cu oferta educațională a facultății fiind prezentate în același timp avantajele participării la activitățile proiectului. Interesul de care se bucură domeniile educaționale oferite de către facultate a fost confirmat de numărul mare de participanți, peste 150 de persoane, elevi și profesori, studenți, cadre didactice universitare, reprezentanți ai mediului de afaceri și instituțiilor din Arad.

Activitățile cele mai atractive din cadrul evenimentului au fost cele 4 workshopuri la care au participat elevi și studenți: ”Importanța comunicării asertive în viața profesională”, ”Cunoașterea de sine și decizia privind cariera”, ”Importanța carierei în modelarea personalității” și Dezvoltarea unei imagini profesionale de succes”, susținute de experții din cadrul proiectului.

De un mare interes s-a bucurat și festivitatea de premiere a afișelor câștigătoare a celei de-a treia serii a concursului ”Ce mă fac când voi fi mare”, concurs în care elevii și studenții și-au folosit imaginația și creativitatea pentru a realiza afișe cât mai sugestive cu privire la conceptul de profesie în domeniile științelor educaționale, psihologiei și sportului.

„Ziua porților deschise la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologiei, Educație Fizică și Sport” a reprezentat o oportunitate pentru tinerii elevi și studenți care au beneficiat de informații despre ce înseamnă să fii student la o astfel de facultate, respectiv în ce constă o astfel de profesie. În ceea ce privește implicarea tinerilor în activitățile viitoare ale proiectului participarea la acest eveniment constituie o șansă suplimentară pentru o carieră de succes.

Persoană de contact: Șoim Horațiu – Manager proiect, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, tel.: 0257-213066, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Șoim Horațiu, Manager de Proiect