Miercuri, 26 noiembrie 2014

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 Ziua porților deschise la Facultatea de Științe Economice

 

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat, în parteneriat cu SC Ascent Group Srl miercuri, 26 noiembrie 2014, cu începere de la ora 12:00 evenimentul „Ziua porților deschise la Facultatea de Științe Economice” în cadrul proiectului „O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul a fost adresat elevilor și studenților care doresc să cunoască și să se familiarizeze cu domeniul economic fiind prezentate atât oferta educațională a facultății cât și avantajele participării la activitățile proiectului. Interesul de care se bucură acest domeniu a fost confirmat de numărul mare de participanți, peste 150 de persoane, elevi și profesori, studenți, cadre didactice universitare, reprezentanți ai mediului de afaceri și instituțiilor din Arad.

Agenda evenimentului a fost una densă, printre elemente cheie ale evenimentului numărându-se cele 3 workshop-uri adresate elevilor și studenților: „Cum mă prezint la interviu”, „Marketingul personal” și „Munca în echipă” susținute de experții din cadrul proiectului la care tinerii au putut participa în funcție de preferințe.

De mare interes s-a bucurat și festivitatea de premiere a afișelor câștigătoare în cadrul celei de-a doua serii a concursului „Ce mă fac când voi fi MARE?”, concurs în care elevii și studenții au fost provocați să-și utilizeze imaginația și creativitatea pentru a exprima în forma grafică, cât mai sugestiv, conceptul/ ideea de profesie din domeniul economic.

„Ziua porților deschise la Facultatea de Științe Economice” a reprezentat o oportunitate pentru tinerii elevi și studenți care își doresc o carieră în domeniul economic întrucât au beneficiat de informații despre ce înseamnă să fii student la o astfel de facultate, respectiv ce înseamnă profesia de economist. În ceea ce privește implicarea tinerilor în activitățile viitoare ale proiectului participarea la acest eveniment constituie un punct de plecare și o șansă suplimentară pentru o carieră de succes.

 

Persoană de contact: Șoim Horațiu – Manager proiect, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, tel.: 0257-213066, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Șoim Horațiu, Manager de Proiect