Vineri, 24 octombrie 2014

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Ziua porților deschise la Facultatea de Științe Umaniste,

 

Politice și Administrative

 

 

 

 

 

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat, în parteneriat cu SC Ascent Group Srl vineri, 24 octombrie 2014, cu începere de la ora 12:00 evenimentul „Ziua porților deschise la Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative” în cadrul proiectului „O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Evenimentul a fost adresat elevilor și studenților care doresc să cunoască și să se familiarizeze cu domeniul socio-uman fiind prezentate atât oferta educațională a facultății cât și avantajele participării la activitățile proiectului. Interesul de care se bucură acest domeniu a fost dovedit de numărul mare de participanți, peste 150 de persoane, elevi și profesori de la principalele licee din Arad, studenți, cadre didactice universitare, reprezentanți ai mediului cultural etc.

 

Unul din punctele cheie al evenimentului l-au constituit cele 3 workshop-uri: „Munca în echipă”, „Voluntariat și participare civică” și „Dezvoltarea unei imagini pozitive” susținute de experții din cadrul proiectului la care tinerii au putut participa în funcție de preferințe.

 

De asemenea au fost premiate afișele câștigătoare din prima serie a concursului „Ce mă fac când voi fi MARE?” în care elevii și studenții au fost provocați să apeleze la propria imaginație și creativitate pentru a exprima în forma grafică, cât mai sugestiv, conceptul/ ideea de profesie din domeniul umanist, politic sau administrativ.

 

„Ziua porților deschise la Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative” reprezintă un moment important pentru tinerii elevi și studenți care își doresc o carieră în domeniul socio-uman precum și un punct de plecare pentru implicarea acestora în activitățile viitoare ale proiectului.

 

Persoană de contact: Șoim Horațiu – Manager proiect, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, tel.: 0257-213066, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Șoim Horațiu

 

Manager de Proiect